Het Bedrijf

Badkamer Verbouwen Renoveren Schiedam

Badkamer Verbouwen en Renoveren is een dicipline apart met vele factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Door jaren lange ervaring zijn wij gespecialiseerd in Badkamers en Toiletten renoveren en verbouwen in onze portfolio staan diverse voorbeelden van projecten door ons uitgevoerd.

Werkwijze

Wij komen altijd geheel vrijblijvend langs om de werkzaamheden en uw wensen om te zetten in een prijsopgave waarna deze bij akkoord wordt uitgewerkt in een offerte. Bij overeenkomst wordt er een datum vastgesteld voor wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd in nieuwbouw projecten zijn wij flexibel voor wat betreft de aanvang datum. Het meest voorkomende excuus is daar namelijk “de nutsbedrijven zijn niet op tijd klaar” en dan wordt uiteraard de oplevering datum verschoven.

Onze werkzaamheden

Onze specialiteit is zowel badkamers alsmede toiletten verbouwen cq renoveren. In zowel oud- als nieuwbouw realiseren wij uw droom sanitair. Ons sterke punt is overleggen met de klant en de mogelijkheden bespreken om zo tot een goed resultaat te komen.

badkamer verbouwen renoveren schiedam

Badkamer Verbouwen Renoverenb Badkamer Verbouwen Renoveren Schiedam Badkamer Verbouwen Renoveren Schiedam Badkamer Verbouwen Renoveren Schiedam

Hosting and desing webhost4all