Doelstelling

Onze doelstelling

Wij willen een product afleveren waar de cliënt 110% tevreden mee is en wat als voorbeeld kan dienen voor toekomstige clienten.  Badkamer , verbouwen , renovatie en of installeren  is een kunst apart en vergt dan ook vele disciplines zoals : electra aanleggen, waterleiding aanleggen, afvoeren aanleggen, dekvloer storten, stucwerk, tegelwerk etc.  etc.  etc.  Het is dan ook niet zomaar voor iedereen weggelegd om zich te specialiseren in dit vak.

Doelgroep

Onze doelgroep is voornamelijk de particuliere sector waar wij onderscheid kunnen maken in sectoren de casco badkamers, de oudbouw badkamers met houten vloeren en het renoveren van badkamers. De oudbouw woningen met houten vloeren is één van onze specialiteiten waarin wij wanneer nodig betonvloeren storten op de zogenaamde lewis platen.

Ontwerpen

Op verzoek ontwerpen eveneens uw badkamer. De standaard werkzaamheden zijn in principe het uitvoeren van uw opdracht maar in de praktijk blijkt dat het ontwerpen van de badkamer voor velen een moeilijke opgave is en de praktische kanten ervan niet bekend zijn.

Badkamer verbouwen

Het verbouwen van een badkamer is niet het makkelijkste werk daarom zijn er bedrijven zoals ons in gespecialiseerd. Ons portfolio wordt nog verder uitgebreid daarin kunt u zien hoe er van A-Z een badkamer gerenoveerd, verbouwd, gebouwd wordt.

Hosting and desing webhost4all